eliminación de barreras arquitectónicas
instalacion de ascensores detalle
ELIMINACIÓN DE BARRERAS ARQUITECTÓNICAS
eliminación de barreras arquitectónicas

MÉS DE 80 ANYS D’EXPERIÈNCIA

BAIXADA D’ASCENSOR A COTA ZERO

La baixada d’un ascensor a cota zero és una obra que es realitza cada vegada amb major freqüència en els edificis espanyols. En les edificacions més velles, és comuna que els ascensors que es van instal·lar fa anys no estiguen situats al mateix nivell que el carrer i aquesta distància se salve amb unes escales inicials en el replà.

Encara que poden semblar inofensives per a la majoria dels usuaris, són un vertader problema per a persones majors o amb alguna minusvalidesa física o fins i tot per a accedir amb carrets de bebé. Per això, en els últims anys és cada vegada més freqüent que les comunitats de veïns decidisquen escometre reformes per a realitzar la baixada de l’ascensor a cota zero.

Augmenta el valor del teu edifici

Encara que garantir l’accessibilitat de tots els ocupants d’un edifici és el principal motiu pel qual s’escometen aquest tipus d’obres, la veritat és que la baixada d’un ascensor a cota zero suposa també un augment important del valor de l’edifici davant possibles vendes de pisos o lloguers del qual es beneficiaran tots els propietaris.

En Ascensors Carbonell no sols podem oferir-te el millor servei per a dur a terme la baixada a cota zero del teu ascensor, sinó que a més t’acompanyem en la gestió integral del projecte. Més de 80 anys d’experiència i un equip en constant formació ens avalen per a l’execució d’aquesta mena de projectes que suposen una millora considerable tant de l’estètica com de la funcionalitat de qualsevol edifici.

Encara que és cert que aquestes modificacions requereixen d’un esforç econòmic per part dels membres de la comunitat, són moltes la subvencions o ajudes *públicasque es destinen cada any per a ajudar a costejar aquests processos de reforma i garantir l’accessibilitat dels edificis.

Com a alternativa a la baixada a cota zero de l’ascensor, també podem ajudar-te amb la instal·lació de plataformes elevadores *salvaescaleras o cadires *salvaescaleras. No obstant això, aquestes solucions, encara que són més econòmiques, són més incòmodes, ja que obliguen a fer un transbord de plataformes i els carros amb bebés, per exemple, no poden beneficiar-se del seu ús.

Si estàs pensant a escometre la baixada a cota zero d’un ascensor no dubtes a contactar amb el nostre equip d’experts, que t’assessoraran sobre la millor opció per a millorar l’accessibilitat del teu edifici i a més t’ajudaran a elaborar els projectes necessaris per a poder accedir a les subvencions disponibles.

Baixada a cota zero d’un ascensor

La baixada a cota zero d’un ascensor és una reforma cada vegada més comuna per a garantir l’accessibilitat d’un edifici i augmentar el seu valor. En Ascensor Carbonell podem ajudar-te en tot el procés.

 • Adreça: Juan Ramón Jiménez, 9 46930 Quart de Poblet · València
 • Telèfon: 961 547 223
 • FAX: 961 540 471

Altres localitzacions

A més de la nostra seu de València pot trobar  el nostre servei de baixada a cota zero d’un ascensor en les següents ciutats:

Alacant

 • Adreça: C/José Ramón Pomares 4. Local 7. 03008 (Alacant)
 • Telèfon: 965 732 815
 • FAX: 965 733 965

Castelló

 • Adreça: *Honori García i García, 7 12006 Castelló
 • Telèfon: 964 730 463
 • FAX: 964 730 933

Sevilla

 • Adreça: Zoologia, 50 41015 Sevilla
 • Telèfon: 954 276 598
 • FAX: 954 274 004