rehabilitación ascensor finca antigua

Ascensores Carbonell desenvolupa solucions per a la rehabilitació d’ascensors i satisfà tots els requisits dels nostres clients. Estudia la problemàtica de cada cas i ofereix al client la millor solució en prestacions i costos.

La qualitat, la fiabilitat i el servei personalitzat són les característiques bàsiques que defineixen tots i cada un dels nostres treballs.

Gràcies a la nostra producció pròpia, podem oferir múltiples opcions adaptades a qualsevol necessitat. Procurem l’optimització de l’espai en cada instal·lació i, per descomptat, vetllem per la reducció de l’energia consumida de les màquines instal·lades. Tenim més de 80 anys d’experiència en el manteniment i rehabilitació d’ascensors a València, Alacant, Castelló i Sevilla.

Creiem fermament en la qualitat i el bon servei com a valors determinants per mantenir una relació duradora amb els nostres clients.

Complim estrictament amb les normes ISO 9001 de gestió de la Qualitat i amb la norma 18001 que regula la seguretat en el treball. També donem rigorós compliment a la Directiva Europea 2014/33 / UE d’ascensors i per suposat la legislació espanyola vigent.

Rehabilitació d’ascensors

  • Instal.lació ascensor

    Els més de 10.000 ascensors que hem instal·lat al llarg dels nostres 80 anys d’existència ens brinden una experiència única en el sector del transport vertical de passatgers. Comptem amb una àmplia gamma de productes que s’adequa a les necessitats de cada client, a l’ús que necessiti donar-li ia l’espai disponible al lloc de la instal·lació.

  • Eliminació de barreres arquitectòniques

    En Ascensores Carbonell combinem les solucions més innovadores per oferir un servei integral que possibiliti l’accés d’aquestes persones a l’edifici, amb la instal·lació de plataformes pujaescales, així com la prolongació del recorregut de l’ascensor, facilitant amb això l’accessibilitat a nivell de planta.