ASCENSORS

La qualitat, fiabilitat i el servei personalitzat són les característiques bàsiques que defineixen tots i cadascun dels nostres treballs.

Gràcies a la nostra producció pròpia, podem oferir múltiples opcions adaptades a qualsevol necessitat. I com ens obsessiona complir les teues expectatives de comoditat, treballem per reduir el nivell de sonoritat en el funcionament dels nostres ascensors, l’optimització de l’espai en cada instal·lació i la reducció del consum energètic de les màquines instal·lades.

ASCENSORS UNIFAMILIARSIcono más

ASCENSORS RESIDENCIALSIcono más
OFICINES / PÚBLICSIcono más

Veleta FA06 06 06 SA01

K2 LA14

Veleta FA02 S3

Montblanc MA05

ascensores carbonellConeix els nostres models de cabines en el configurador d'Ascensors CarbonellCONFIGURADOR

ASCENSORS UNIFAMILIARS

Els nostres ascensors unifamiliars per a habitatges estan dissenyats per a fer la teua vida més còmoda i aportar un valor extra al teu habitatge. La comoditat en l’entorn familiar és la seua principal fi, però també podem adaptar el disseny dels nostres ascensors unifamiliars al de la teua llar perquè es convertisca en un element decoratiu més. A més, aquestes màquines es poden dotar d’un equip d’emergència que permet l’acte-rescate dels ocupants en qualsevol circumstància. Seguretat d’última generació per a tota la família.

ASCENSORS RESIDENCIALS

En Ascensors Carbonell oferim solucions per a la instal·lació d’ascensors en qualsevol tipus de promoció d’edificis d’habitatges. Disposem d’un equip que t’assessorarà en l’elecció de l’ascensor residencial que millor s’adapta a les necessitats de la construcció.

OFICINES / PÚBLICS

Elegància, disseny, funcionalitat i eficiència. Els nostres ascensors per a l’entorn públic i professional estan dissenyats per a transmetre valors positius des del primer moment.

Basant-nos en els requisits de cada client, dissenyem ascensors que complisquen amb la normativa vigent quant a instal·lacions, accés i serveis, a més de satisfer les intensives necessitats d’ús que exigeix un centre de treball.

Fabriquem els nostres ascensors destinats a edificis públics o d’oficines tenint en compte el tràfic diari de persones, els ascensors necessaris, el nombre de plantes de l’edifici, etc, per a oferir-li una instal·lació eficient, amb la màxima seguretat i confort per als empleats i visitants.