rehabilitación ascensor finca antigua
instalacion-de-ascensores en finca antigua
instalacion de ascensores en finca antigua
instalacion de ascensores en finca antigua
instalacion de ascensores en finca antigua
instalacion ascensores en fincas antiguas
Detalle pasillo

INSTAL·LACIÓ ASCENSORS EN FINCA ANTIGA

Actuacions a finques antigues o locals comercials on la instal·lació d’un nou aparell elevador exigeix un estudi previ i un projecte que done solució a les necessitats del client i les condicions arquitectòniques, a més de complir amb els requeriments de la normativa vigent.

Incorporar un ascensor a la teva finca és sempre una bona elecció. En aquells casos de finques antigues i locals comercials que no comptin amb ascensor, el nostre equip de rehabilitacions estudiarà la millor solució per a realitzar la instal·lació adequada cada cas amb un mínim impacte en l’arquitectura de l’edifici. Per descomptat, de forma totalment gratuïta.

Les nostres solucions especials s’adapten a cada projecte i cada especificitat arquitectònica. Sense buit d’escala, en espais mínims, adossats a la façana exterior … Desenvoluparem un projecte que doni solució a les teves necessitats i compleixi amb tots els requeriments de la normativa vigent.

Amb el nostre mètode de muntatge propi, vam aconseguir minimitzar els temps d’instal·lació i les molèsties produïdes als veïns. Apliquem un control de qualitat intensiu en cada projecte i vam complir al peu de la lletra totes les normatives sobre la prevenció de riscos durant la instal·lació i el manteniment.

En comptar amb fàbrica d’ascensors pròpia, som flexibles pel que fa a les variacions de la comanda i als imprevistos sorgits durant l’obra en qüestió d’aprovisionament de materials. Un cop finalitzada la instal·lació, apliquem un exhaustiu sistema de control final i verificació de l’equip instal·lat. La instal·lació no finalitza fins que es fa lliurament al client de la documentació i es comprova el correcte funcionament del seu elevador.