DES DE 1942 PUJANT AMB TU

Ascensores Carbonell has been working for the design, manufacture, installation and maintenance of elevators for 75 years.

Ascensors d’instal·lació i manteniment a València

Ascensores Carbonell és una empresa valenciana fundada el 1942, dedicada al manteniment d’elevadors i la instal·lació de tot tipus d’elevadors, amb capital 100% familiar. Actualment es troba sota l’adreça de la tercera generació, que gestiona la companyia sempre amb esperit innovador, identificant els reptes i generant solucions.

Ascensores Carbonell desenvolupa solucions per satisfer tots els requeriments dels nostres clients. Estudia la problemàtica de cada cas i ofereix al client la millor solució quant a prestacions i cost.

Al llarg dels seus 75 anys d’història compta amb més de 10.000 ascensors fabricats i instal·lats a tota Espanya.

logos

Per oferir-vos el millor servei, ens basem en 4 pilars bàsics:

QUALITAT

Normes ISO 9001 i Sistema de la Millora Continuada dels Processos, amb compromís responsable per satisfer les necessitats dels nostres clients.

SEGURETAT

Norma OHSAS 18001
Directiva Europea d’Ascensors 2013/33 / UE

FORMACIÓ

Activitats formatives continues per actualitzar i millorar la preparació de tot el nostre personal.

ATENCIÓ AL CLIENT

Objectiu bàsic en totes les nostres activitats, on qualitat i bon servei són valors decisius per mantenir una relació duradora amb els nostres usuaris.

Ascensors d’instal·lació i manteniment a València

En Ascensores Carbonell pensem que un bon servei és sinònim de no molestar. Per això portem 75 anys millorant el servei de manteniment per fer-ho més ràpid i eficient. Tanto es així, que la majoria de les nostres reparacions es resolen en qüestió d’hores i, sovint, no et trobes de que s’ha trencat.

Disposem d’oficines a València, Castelló i Sevilla. A València tenim les nostres oficines centrals i la nostra fàbrica. Estarem encantats de atendre’l personalment i estudiar els seus necessitats.

 • Assistència immediata de falles

  El nostre departament de manteniment d’ascensors disposa d’una flota de més de 50 vehicles.

 • Fabrica propia

  per agilitzar la solució de qualsevol tipus d’incidència en l’ascensor, de manera que el temps sense servei sigui el més curt possible.

 • Gran stock de repòs

  Amb més de 2500 referències de tot tipus d’ascensors, muntacàrregues o elevadors.

 • Assessorament comercial individualitzat

  en cada una de les propostes dels nostres clients, tant de petites reparacions del teu ascensor, com de grans modernitzacions