asistencia técnica

ASSISTÈNCIA TÈCNICA

No serveix de res fabricar amb l’última tecnologia en ascensors si no comptem amb un equip específic que pugui assegurar el seu correcte funcionament. Per això, el manteniment dels nostres elevadors és una part fonamental en el nostre treball diari.

No només fem una gestió integral de qualsevol incidència en els nostres aparells, sinó que cadascuna de les nostres instal·lacions compta amb un pla de manteniment específic en funció del seu ús, transit, tipologia i any de fabricació, per garantir la seguretat i un correcte funcionament. No només corregim les possibles incidències, les prevenim.

Ascensors Carbonell et presta assistència tècnica 24 hores, 365 dies a l’any. El nostre servei d’atenció d’avaries et donarà assistència de forma immediata a través de la nostra xarxa d’operaris de manteniment, amb protocols d’actuació propis i específics per a garantir la màxima rapidesa i eficàcia en reparacions i rescats. Comptem amb més de 120 empleats i una flota que supera els 50 vehicles en l’actualitat.

A més trobarà les nostres oficines centrals i la nostra fàbrica a València, també tenim obertes delegacions a Alacant, Castelló i Sevilla. Li recordem que a la nostra secció de contacte trobarà els nostres telèfons, adreces i un formulari de contacte.

Creiem fermament en la qualitat i el bon servei com a valors determinants per mantenir una relació duradora amb els nostres clients.

Perquè el nostre compromís és clar: en Ascensores Carbonell ens encarreguem de mantenir el teu ascensor, però també la teva confiança. Ens avalen més de 80 anys d’història i més de 10.000 ascensors fabricats i instal·lats a tot Espanya funcionant perfectament a dia d’avui.

Complim estrictament amb les normes ISO 9001 de gestió de la Qualitat i amb la norma ISO 45001 que regula la seguretat en el treball. També donem rigorós compliment a la Directiva Europea 2014/33 / UE d’ascensors i per suposat la legislació espanyola vigent.