ascensores carbonell asistencia

asistencia técnica

ASSISTÈNCIA TÈCNICA

No serveix de res fabricar amb l’última tecnologia en ascensors si no comptem amb un equip específic que pugui assegurar el seu correcte funcionament. Per això, el manteniment dels nostres elevadors és una part fonamental en el nostre treball diari.

No només fem una gestió integral de qualsevol incidència en els nostres aparells, sinó que cadascuna de les nostres instal·lacions compta amb un pla de manteniment específic en funció del seu ús, transit, tipologia i any de fabricació, per garantir la seguretat i un correcte funcionament. No només corregim les possibles incidències, les prevenim.

Ascensors Carbonell et presta assistència tècnica 24 hores, 365 dies a l’any. El nostre servei d’atenció d’avaries et donarà assistència de forma immediata a través de la nostra xarxa d’operaris de manteniment, amb protocols d’actuació propis i específics per a garantir la màxima rapidesa i eficàcia en reparacions i rescats. Comptem amb més de 120 empleats i una flota que supera els 50 vehicles en l’actualitat.

A més trobarà les nostres oficines centrals i la nostra fàbrica a València, també tenim obertes delegacions a Alacant, Castelló i Sevilla. Li recordem que a la nostra secció de contacte trobarà els nostres telèfons, adreces i un formulari de contacte.

Creiem fermament en la qualitat i el bon servei com a valors determinants per mantenir una relació duradora amb els nostres clients.