MODERNITZACIÓ D’ASCENSORS ANTICS

Els ascensors s’han convertit en un element imprescindible en la vida moderna, i encara que tenen una llarga vida útil, han d’evolucionar al llarg d’aquesta per acoblar-se a les noves exigències legislatives i d’ús.

Modernització d’ascensors antics

Per a nosaltres, modernitzar ascensors antics significa actualitzar, optimitzar i millorar, disseny prestacions i seguretat, minimitzant sempre les molèsties als clients i usuaris. La modernització del sistema d’ascensors millora el seu funcionament, augmenta la seguretat i el confort del producte i revaloritza la propietat. A més, et ajuda a estalviar diners reduint el consum energètic de la comunitat de veïns en un 40%.

Posem a la vostra disposició una àmplia gamma de millores i solucions tècniques i estètiques per transformar un ascensor antic, soroll i incòmode en una màquina d’última tecnologia i amb molta vida nova per davant. Et assessorem en les teves necessitats de modernització d’ascensors antics i les portem a terme amb tu.

Creiem fermament en la qualitat i el bon servei com a valors determinants per mantenir una relació duradora amb els nostres clients. Complim estrictament amb les normes ISO 9001 de gestió de la Qualitat i amb la norma 18001 que regula la seguretat en el treball. També donem rigorós compliment a la Directiva Europea 2014/33 / UE d’ascensors i per suposat la legislació espanyola vigent.

Modernitzacions més habituals realitzades als nostres clients

flecha

modernización de ascensores antiguos - Instalación de variador de frecuencia

Instal·lació de variador de freqüència

La instal·lació d’una nova maniobra amb variador de freqüència, a més de reduir les falles, aconsegueix suavitzar els arrencaments i frenades de l’ascensor permetent estalviar fins a un 40% del cost d’electricitat al disminuir els becs de consum de l’instal·lació. Aquesta millora electrònica, també garanteix una gran precisió en la micronivelació de parada, evitant trastorns i caigudes en entrar o sortir de la cabina.

Substitució de reductors antics per GearLess

La substitució de l’antic reductor, per una màquina engranatges sense engranatges, permet reduir el consum gràcies a la seva millora de rendiment. (Possibilitat de connectar-lo a un enchufe monofásico) Addicionalment, aporta un major confort de marxa, nivell sonor molt reduït i contribueix amb l’ambient al no portar l’oli.

SUSTITUCION-DE-REDUCTORES-ANTIGUOS-POR-GEARLESS-ac

Ultra fine

Substitució sense obra de les portes semiautomàtiques per automàtiques

Ascensores carbonell posa a disposició la possibilitat de substituir SIN OBRAS, les antigues portes semiautomàtiques, mantenint els marcs, i instal·lant les noves fulles i mecanismes automàtics. Aquest innovador sistema, elimina els costos de fusteria i permet reduir els temps d’instal·lació de les noves portes automàtiques en més del 50%.

Descarregar aquí el catàleg (en castellà)

pdf-flat-150x150

Baixar l’ascensor a nivell de planta

Es tracta de la modernització d’ascensors antics més demandats en l’actualitat, i permet baixar l’accés a la cabina a nivell de la calle, eliminant els incomodos escales d’accés al rellano de l’ascensor. Nosaltres ens coordinem amb tots els industrials de les obres, tramitamos licències, i li lliurem l’ascensor preparat per ser accessible a persones amb mobilitat reduïda.

bajar ascensor a nivel de planta
bajar ascensor a nivel de planta

Modernizaciones de cabina

El que més diferencia un Ascensores Carbonell és la capacitat de personalització del producte, i en la part més visible de l’instal·lació no anava a ser menys. Per això comptem amb una nova exposició de cabines, on podreu configurar i comparar els diferents acabats del nostre ampli catàleg.