MANTENIMENT

Manteniment ascensors. El manteniment dels nostres ascensors és una pota fonamental en el nostre treball diari. No només fem una gestió integral de qualsevol incidència en un dels nostres aparells, sinó que cadascuna de les nostres instal·lacions compta amb un pla de manteniment específic en funció del seu ús, transit, tipologia i any de fabricació, per garantir la seguretat i un correcte funcionament. No només corregim les possibles incidències, les prevenim.

A més ens hem especialitzat en la modernització d’ascensors antics. Modernitzar significa actualitzar prestacions, disseny i seguretat. La modernització li estalviarà diners i millorarà el valor de la seva propietat. Els nostres tècnics analitzaran el cas, des d’un canvi parcial de components a la substitució completa de l’ascensor.

Ascensors Carbonell treballa per a tu 24 hores, 365 dies a l’any. El nostre servei d’atenció d’avaries et donarà assistència tècnica de forma immediata a través de la nostra xarxa d’operaris de manteniment, amb protocols d’actuació propis i específics per a garantir la màxima rapidesa i eficàcia en reparacions i rescats. Et resumim a continuació tots els nostres serveis de manteniment. A més trobarà les nostres oficines centrals i la nostra fàbrica a València, també tenim obertes delegacions a Alacant, Castelló i Sevilla. Tenim més de 80 anys d’experiència en el manteniment d’ascensors a València!

Manteniment ascensors València

Serveis Plus