Ascensores carbonell empresa

fabricantes de ascensores personalizados
Fabricantes Ascensores Valencia 75 Años - elevadores para minusválidos

Fabricants d’ascensors a mesura

Som fabricadors d’ascensors a mesura a València. Som experts en solucions personalitzades d’elevació vertical. Fabriquem a mesura l’ascensor que hem dissenyat al costat del client, optimitzant l’espai disponible en cada projecte i personalitzant cada acabat al gust del client.

Dissenyem cada ascensor com si fora l’únic en què estem treballant, estudiant les necessitats del client i decidint al costat d’ell la millor solució per al seu problema. El teu ens contes el que necessites i nosaltres ho dissenyem només per a tu.  En aquests moments podem presumir de tindre més de deu mil ascensors fabricats i instal·lats per nosaltres en tot el territori nacional.

Una vegada acabat l’ascensor, es  instal·la a través de  el nostre personal tècnic especialitzat amb mètodes propis avançats que ens permeten minimitzar els temps emprats i les molèsties ocasionades a veïns i usuaris.

Cadascuna de les nostres instal·lacions compta amb un pla de manteniment preventiu personalitzat i concorde a l’ús específic planificat i al trafique, tipologia i any de fabricació, per a garantir la seguretat i un correcte funcionament. No sols corregim les possibles incidències, les prevenim.  Impliquem en aquest servei a més de 120 professionals i una flota de 50 vehicles en l’actualitat.

El nostre servei d’atenció d’avaries proporcionarà assistència tècnica immediata a través de la nostra xarxa de manteniment, amb protocols d’actuació propis i específics per a garantir la màxima rapidesa i eficàcia en reparacions i rescats.

Ascensors Carbonell treballa per a tu 24 hores, 365 dies a l’any!

En Ascensors Carbonell disposem de més de 80 anys d’experiència en el disseny, fabricat, instal·lació i manteniment d’ascensors i el muntatge de sistemes de transport vertical. Podem enorgullir-nos de ser una de les úniques empreses de València, Alacant, Castelló i Sevilla que realitza la major part d’aquest procés global amb mitjans completament propis.